CHRISTMAS CAROL

 
Iata ce s-a intimplat in episodul de duminica 7.12.97

           Scully merge acasa sa-si viziteze parintii si fratele de Craciun, dorind sa petreaca citeva zile linistite si placute impreeuna cu cei dragi (ei ce ziceti ce poetic sunt :-) ). Atmosfera este buna si frumoasa cu pom de craciun si lumini peste tot dar ... treburile incep sa se incurce cind Scully primeste un telefon de la o voce feminina care ii spune: "Ajut-o ". Acea voce de la telefon ne dam seama ca era vocea Melisei - sora lui Scully omorita in sezonul 3 (cred) de catre unul dintre agentii guvernului (parca chiar de Krycheck) care vroia sa o omoare pe Scully.
           Pe masura ce actiunea inainteaza Scully este sunata la telefon de aceeasi voce care ii spune acelasi lucru:"Ajut-o". Politia locala incepe sa investigheze foarte putin cele spuse de Scully (bineinteles toata lumea careia Scully ii povesteste despre vocea de la telefon o considera nebuna). Telefonul lui Scully este pus sub urmarire si politia gaseste numarul de la care este sunata Scully. Cind politia ajunge la acea adresa gaseste o femeia care s-a sinucis in baie taindu-si venele.
           Politia decide ca este vorba de sinucidere dar Scully dupa ce investigheaza pe cont propriu isi da seama ca acea femeia a fost injectata cu ceva substanta de catre sotul ei si ca dupa ce a adormit-o a pus-o in vana si i-a taiat venele.
           In aceeasi casa Scully gaseste o fetita care semana incredibil de bine cu Melisa (sora lui Scully) cind era mica. Despre aceasta fetita afla ca este sub tratament medical si de fapt este un caz disperat de boala rara de singe pe care medicii incearca sa o trateze cu un tratament nou si chiar platesc parintii cu o suma mare de bani ca sa poata sa faca acest experiment. Banii erau platiti in contul mamei si de aceea sotul a omorit-o ca sa puna mina pe bani.
            Dupa ce Scully ii arata mamei sale niste poze de ale fetitei care semana cu Melisa si doamna Scully ii spune ca este adevarat ca seamana dar nu este nimic ciudat in asemanarea a doua fetite, Scully cere o analiza a singelui fetitei pentru ca suspecteaza ca aceasta fetita este fetita Melisei. Analiza arata ca este posibil ca fetita sa fie fata Melisei dar nu este ceva foarte sigur. Ca sa fie intradevar sigura Scully cere o analiza a ADN-ului fetitei la laboratorul central FBI. 
            Barbatul ucigas este arestat si bagat la puscarie si Scully vrea sa ii puna citeva intrebari. Chiar inainte de a ajunge la puscarie vedem o masina cu doi tipi suspecti in ea care aratau ca niste agenti ai guvernului care paraseau inchisoarea. Cind ajunge Scully in celula barbatului ucigas observa ca s-a spinzurat "singur" deci nu mai are cui sa ii pune intrebari.
            Episodul pare sa se termine in liniste cu ziua de Craciun petrecuta in mijlocul familie, dar Scully primeste analizele ADN-ului fetitei de la laboratorul FBI. In conformitate cu aceste analize nu Melisa este mama fetitei ci SCULLY!!!!!!!
(A se avea in vedera ca atunci cind Scully a fost rapita de extraterestrii si i-a fost implantata bucatica de metal in ceafa am vazut si o imagine in care Scully avea burta mare si era conectata la niste aparate - cred ca episodul acesta este tot in sezonul 3)
To be continued ....   

 

 


Next Episode
_